درباره معدن عشق آباد طبس
منطقه آهن عشق آباد در جنوبباختری شهرستان بردسکن در استان خراسان جنوبی و در شمالخاوری ایران جای دارد. برپایه ردهبندیهای زمینشناسی ساختاریِ این گستره در شمالخاوری پهنه زمینساختی کاشمر- کرمان بوده و دارای روند شمالی- جنوبی با تحدب به سوی باختر است.سنگهای کربناته دگرگونشدة سازندهای ریزو و سلطانیه فراوانترین سنگهای این منطقه هستند و تودههای سینوگرانیتی و سینودیوریتی درون آنها نفوذ کردهاند.
تیپ کانسار
- ژنز: کانه زائی آهن هیدروترمال تحت تاثیر جاگیری توده های نفوذی کم عمق و آلکالن و غنی از آهن
- پاراژنز کانه ها: مگنتیت، هماتیت، گوتیت، پیریت
- نوع گانگ: کوارتز، کلسیت، اکسید و هیدروکسیدهای آهن
- پاراژنز ژئوشیمیایی: Fe
- جنس سنگ میزبان: سینوگرانیتی و سینودیوریتی
- سن سنگ میزبان: نامشخص
- دگرسانی: سیلیسی، سرسیتی و آرژیلیتی


ابعاد ذخیره
زون ها کانه زائی بصورت هاله هایی غنی از هماتیت در مرز توده های نفوذی با بایکدیگر با ضخامت متوسط 3 متر در مساحتی بالغ بر 200 متر مربع برونزد یافته اند. کانه سازی عموما در بخش های سطحی شامل اکسید و هیدروکسیدهای آهن بوده اما در عمق کانه زائی مگنتیت همراه با پیریت های دانه پراکنده گسترش بیشتری یافته است.
عیار ماده معدنی
آهن با میانگین 45 درصد و حداکثر 55 درصد
ذخیره قطعی کانسار
در حال حاضر اقدامات لازم جهت تخمین ذخیره قطعی این کانسار بر اساس داده های زمین شناسی، ژئوفیزیکی، ترانشه و حفاری ها در حال انجام است. پیش بینی میشود ذخیره مس در محدوده اکتشافی عشق آباد حدود چند صد هزار تن باشد.
زیرساخت
برای تمامی محدوده های اکتشافی راه های دسترسی مناسب خاکی و آسفالتی احداث شده است. همچنین امکانات رفاهی نظیر آب، برق و تلفن در فاصله میانگین 20 کیلومتری از این محدوده ها در دسترس می باشد.